Lillehammer Bryggeri

Vårt kjøkken

Som mange av dere vet har vi siden oppstarten i 2006 satset på kortreist håndverksmat, så langt som mulig fra småskala produsenter i Gudbrandsdalen. Fokuset på håndverksmat er også i tråd med Oles matfilosofi. Han satte fokus på dette allerede fra 1992-1994 som daglig leder og kjøkkensjef på «Det Olympiske Spiskammer Lillehammer», en restaurant som ble etablert av landbrukets OL-utvalg. Her var målet å profilere norsk mat og matkultur. Denne restauranten var etablert omtrent der Lillehammer Bryggeri nå har uteservering og utescene. Ole har etter 1994 bred erfaring fra flere restauranter og hoteller, blant annet Breiseth Hotell, Rica Olerud, Marche Lillehammer, Hunderfossen Hotel og Thon Hotel Skeikampen. 
Ole har nå utviklet en ny meny for Lillehammer Bryggeri. Kom og prøv:

Ølmarinerte svinekjaker med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos.
Ovnsbakt fjellørret med tradisjonell agurksalat, Solørpoteter og rømmesaus.
Bryggeriets spekemattallerken med lokal spekemat og ost fra Gudbrandsdalen. 
Hjemmelaget elgburger med bryggeriets relish, spesialdressing og potetbåter.

For resten av menyen se http://www.lillehammerbryggeri.no/dagens-meny

Bordreservasjon tlf. 95019108 eller

Velkommen til Lillehammer Bryggeri.

Hva skjer

les mer

Lørdag 20. januar kl. 19.00

Velkommen til en kveld
med Bache-Gabrielsen Norge
Kr. 400 pr. person inkl. foredrag og seks smaksprøver

Lørdag 27. januar kl. 1500

Knut Eides Blues Explosion på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 10. februar kl. 15.00

Jan Arild Sørnes på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 16. mars kl. 21.00

The Irish Vikings - vi feirer St.Patrick's Day.
Inngang kr. 200

Palmelørdag 24 mars kl. 16.00

I tradisjonens tro blir det blues på palmelørdag
Inngang kr. 200

Fredag 13. april kl. 22.00

Reidar Larsen - mr.Blues til Bryggeriet
Inngang kr. 300