Lillehammer Bryggeri

Tirsdag 26. desember kl.21.00

Inngang kr. 200,00

Forhåndsbestilling:
post@lillehammerbryggeri.no eller 95019108

Erik Harstad hadde for lengst flyttet inn i blueslandskapet. Han fikk ry på seg for å være en av Norges beste bluesgitarister, og i løpet av sin karriere har han spilt på det som finnes av bluesklubber og festivaler i hele vårt langstrakte land. Der var trygt å være, og der hadde han tenkt å bli.

Lenge hadde han syslet med tanken om å danne en egen gruppe, der han fikk sisteordet når låtvalgene skulle gjøres, der hans navn kunne stå øverst på plakaten. 
Reinspikka blues så lenge fingra holdt.

To som hadde tid og lyst til å spille med Erik var ringrevene fra Nickels & Dimes. Arild Steinsrud og Nils Harald Mæhlum. Saken er biff, tenkte Erik og gikk i gang med å sondere terrenget for å finne egnede låter. Blues ble det, men ikke slik Erik hadde tenkt det. Allerede på første øving skar kongstanken seg. 

Å putte to sørstatsrockere inn ei bluespakke er ikke bra, når man i andre enden vil ha ut myke bassganger og søte toner. Etter hvert forandret de to nyankomne det hele til en bluesrock powertrio som fra A til Å ikke fyller på annet enn høyoktan for å få frem de råeste og reineste tonene. 
Når Erik snudde ryggen til så tok bassist Steinsrud likeså godt over mikrofonen, og med sin Johnny Winter stemme så skitnet han til det lydbildet også, men det funker.
Trioen leverer godt over gjennomsnittet og har foruten årelang rutine, en dynamikk og et samspill få gjør etter dem.

Erik Harstad har de siste 20 årene gjort seg bemerket som en av Norges fremste bluesgitarister. Med band som bl.a Buzz Brothers, Male Bluesband, Larsens Last Chance og som soloartist har han gjestet mange av landets bluesklubber og festivaler, og alltid gitt publikum full valuta for pengene. De som hører Harstad for første gang blir slått i bakken av hans framtoning, følelse og teknikk. Han mener hver bidige tone han spiller og han utøver en respekt for faget og musikken som er uten sidestykke.
Erik Harstad fikk prisen for Årets musikkformidler under RingsakerGallaen 2017.

Arild Steinsrud 
(1968) er den nest eldste av fem søsken, oppvokst i utkanten av Gjøvik, og startet sin karriere med Elvis Presley som sitt store idol. Han fikk sin første bassgitar 1978 og startet etterhvert sitt første band sammen med Steffen Nicolaisen. I 1988 slo de seg sammen med Nils H. Mæhlum og startet bandet Nickels & Dimes. De turnerte Norge på kryss og tvers og etterhvert kom brødrene Lars Christian Narum og Jon Anders Narum med i bandet. Arild er også ansvarlig for sitt eget soloprosjekt, The Secondhand Smokers. Eksempler på prosjekter Arild har jobbet med er SUBB, Ronni Le Tekrø, The Secondhand Smokers, The John Doe Index, Jørn Lande, Dag Stokke, Reeves Gabrels

Nils H. Mæhlum 
For musikere i Hedmark og Oppland har Nils Harald Mæhlum (1962) i bortimot 30 år vært et begrep som trommeslager og lydtekniker. Som musiker ble han tidlig i mange sammenhenger også ansvarlig for lyden, og tok etterhvert utdanning innen dette feltet. Nils Harald er innehaver av MLP, et firma som driver med konsertlyd og lydstudio. Som trommeslager er han for de fleste mest kjent som mannen bak trommene i Nickels & Dimes, men han har som musiker og lydmann vært innom de aller fleste genre, og er også en ofte benyttet studiomusiker. Nils Harald har de siste årene ellers vært benyttet av artister som Narum, Tina Lie, Martine Lund Hoel, Colleen McFarland, Peter Nova, David Olney for å nevne noen.

Hva skjer

les mer

Lørdag 16. desember kl. 19.00

Akevittvenner og Bryggerivenner inviteres til julebord!

Tirsdag 26. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2017 2. juledag - Erik Harstad & So What
Inngang kr. 200,00

Onsdag 27. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2017 3. juledag - Sidetrack
Inngang kr. 200,00

Lørdag 06. januar kl. 21.00

Trond Granlund Band
Inngang kr. 250

Lørdag 13. januar kl. 15.00

LARSEN'S LAST CHANCE på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 27. januar kl. 1500

Knut Eides Blues Explosion på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 16. mars kl. 21.00

The Irish Vikings - vi feirer St.Patrick's Day.
Inngang kr. 200