Lillehammer Bryggeri

Røsbaks aften - Øyvind Thorsen og Kristin Sevaldsen

Lillehammer Bryggeri var fylt til randen da forfatteren og kåsøren Øyvind Thorsen inntok puben sammen med saksofonisten Kristin Sevaldsen på kvelden før skuddårskvelden. Blant nålevende humorister er det svært få som kan måle seg med Thorsen i underfundighet, tankesprang og vittig språkkunst. Overraskende for mange var det å oppdage hvor godt Thorsens gøyale ord passet sammen med Sevaldsens lyriske og melankolske musikk. Publikum humret, skoggerlo og knegget av Thorsens poenger, som det ikke er rent lite samfunnskritikk i, hvis en hører godt etter. Men som hos enhver stor humorist ligger alvoret og gråten like under, hvilket forbyr herr Thorsen å bli ondskapsfull – i motsetning til mange av jyplingene innen norsk humor. Og da Sevaldsen spilte sine vakreste partier, ei flott Gausdalsjente dypt konsentrert over sin saksofon, var det så stille i puben at en kunne høre et hårstrå falle, fra dem som ennå har hår. Verten Røsbak bidrog denne kvelden med skildringer av svangerskap, fødsler og naturerotiske fotturer på Finnmarksvidda. Ikke engang blekfisen fra Furnesåsa klarte å ødelegge stemningen. Enda et kryss i taket til vår berømmelige pub, som denne kvelden hadde besøk av begge Lillehammers aviser. ”Blir det bedre nå, så kauke je,” sa jenta! 

Bilder fra arrangementet 28 februar 2008

Klikk på et av bildene nedenfor for å starte bildefremviseren. Deretter kan du bla deg fremover eller bakover gjennom bildene ved klikke på henholdsvis høyre eller venstre side av bildet som vises.støtter Røsbaks Aften

Hva skjer

les mer

Lørdag 19. august kl. 15.00

T-Bear & The Dukes of Rhythm på Eftasbluesen
Inngang kr. 100,00

Lørdag 02. September kl. 15.00

Stein Stokke & The Engine på Eftasbluesen.
Inngang kr. 100

Lørdag 09. september kl. 15.00

BokkeReidars Bluesband på Eftasbluesen
Inngang kr. 100

Lørdag 16. september kl. 15.00

Lars Martin Myhre m/mestergitarist Perry Stenbäck (S) på turné i September

Fredag 06. oktober kl. 18.00

Sommer'n varer til og med Oktoberfesten! Det er snart tid for å fylle opp Bryggerikvartalet med øldrikkende og glade festivaldeltagere.
Grupper bes reserve plass

Lørdag 04. november kl. 15.00

Amund Maarud og Ove Røsbak på Eftasbluesen

Fredag 24. november kl. 22.00

Lisa Lystam Family Band
Inngang kr. 200