Lillehammer Bryggeri

Røsbaks aften - Knut Reiersrud

Røsbaks aften nr 29.

Du fæle verden som det svingte av Røsbaks aften nr 29, i april 2010. Verten Røsbak kom ut av vinterdvalen, og et overrasket og delvis forferdet publikum så den magre hedmarkingen iført svart hatt og solbriller da han introduserte kveldens trekkplaster: Knut Reiersrud. Det andre påtenkte trekkplasteret, Dylans gitarist Mason Ruffner, hadde dessverre blitt stoppet på veg fra USA av den fordømrade islandske askeskya, men det ble likevel en stor aften, med Reiersrud i fullt driv og Røsbak i akseptabelt slag med opplesning fra lydboka "Lommelyktgutten" som de to hatteherrer har gjort sammen.
    Etter pause blandet så den unge generasjonen seg inn i det noget grånende hederspublikum på Lillehammer Bryggeri, for fra Nansenskolen var det kommet en hel gjeng av verdens nye håp for å høre på to stigende stjerner: 1) Den smellvakre poetisse Sabrina Gjerstad Nielsen fra Drammen som leste så erotiske og formfullendte tekster at Bjørnson i bakgrunnen nesten mistet kjeppen og Sigrid Undset måtte skrive om igjen sin mesterlige roman "Kransen". 2) Det nordnorske multitalentet og helkule pryd for mannekjønnet Endre Aanæs som improviserte på gitar til Reiersruds og resten av publikums store fryd.
Og så til slutt var det tid for å fordype seg i mesterlige gitarvandringer og sang fra Knut Reiersrud igjen, før kvelden ble avsluttet med diktstafett mellom Sabrina Gjerstad Nielsen og Ove Røsbak, med tema lidenskap, smerte, solas seier og forløsning. Å hiv og hoi og huttemegruttan for en exhuberant Røsbaks aften for både ung og ikke fullt så ung! Lillehammer er nå i landesorg etter at både Reiersrud og Nansenskolegjengen har forlatt the Olympic Site! Men Lillehammer Bryggeri består, så vidt vites! Og no er det vår, det kjenne e så vel...

Bilder fra arrangementet 28. april 2010

Klikk på et av bildene nedenfor for å starte bildefremviseren. Deretter kan du bla deg fremover eller bakover gjennom bildene ved klikke på henholdsvis høyre eller venstre side av bildet som vises.støtter Røsbaks Aften

Hva skjer

les mer

Lørdag 19. august kl. 15.00

T-Bear & The Dukes of Rhythm på Eftasbluesen
Inngang kr. 100,00

Lørdag 02. September kl. 15.00

Stein Stokke & The Engine på Eftasbluesen.
Inngang kr. 100

Lørdag 09. september kl. 15.00

BokkeReidars Bluesband på Eftasbluesen
Inngang kr. 100

Lørdag 16. september kl. 15.00

Lars Martin Myhre m/mestergitarist Perry Stenbäck (S) på turné i September

Fredag 06. oktober kl. 18.00

Sommer'n varer til og med Oktoberfesten! Det er snart tid for å fylle opp Bryggerikvartalet med øldrikkende og glade festivaldeltagere.
Grupper bes reserve plass

Lørdag 04. november kl. 15.00

Amund Maarud og Ove Røsbak på Eftasbluesen

Fredag 24. november kl. 22.00

Lisa Lystam Family Band
Inngang kr. 200