Lillehammer Bryggeri

Bryggerihistorien

Lillehammer Brenderi ble etablert i 1847. I 1852 ble virksomheten utvidet til å omfatte brygging av ”bayersk øl”.  Lillehammer Bryggeri  skulle bli en sentral bedrift i Lillehammer i  en periode på over 130 år.  I 1983  ble det slutt på ølproduksjonen, og etter ytterligere noen år var en stolt industrihistorie slutt.  Lillehammer Bryggeri ble gjenåpnet  som ett mikrobryggeri og en kulturhistorisk pub/restaurant  i 2006.

Hva skjer

les mer

Lørdag 20. januar kl. 19.00

Velkommen til en kveld
med Bache-Gabrielsen Norge
Kr. 400 pr. person inkl. foredrag og seks smaksprøver

Lørdag 27. januar kl. 1500

Knut Eides Blues Explosion på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 10. februar kl. 15.00

Jan Arild Sørnes på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 16. mars kl. 21.00

The Irish Vikings - vi feirer St.Patrick's Day.
Inngang kr. 200

Palmelørdag 24 mars kl. 16.00

I tradisjonens tro blir det blues på palmelørdag
Inngang kr. 200

Fredag 13. april kl. 22.00

Reidar Larsen - mr.Blues til Bryggeriet
Inngang kr. 300