Lillehammer Bryggeri

Meny

      • Ovnsbakt Fjellørret
        Serveres med tradisjonell agurksalat,
        solørpoteter og rømmesaus.
        Inneholder : Fisk og melk
        Kr. 210,-
        Øl anbefaling : Hammonds Pils
        Inneholder : Bygg

      • Bratwurst fra Annies pølsemakeri
        Serveres med sauerkraut  og røstipoteter
        Inneholder: Egg, melk, sennep
        Kr. 195,-
        Øl anbefaling : Hammonds Pils, Wieses Ale
        Inneholder : Bygg

      • Ølmarinerte Svinekjaker
        Servert med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos.
        Inneholder : Hvete, melk
        Kr. 185,-
        Øl anbefaling : Wieses Ale
        Inneholder : Bygg

      • Bryggeriets spekemattallerken
        Lokal  spekemat og ost fra småskala produsenter i  Gudbrandsdalen.
        Serveres med rømme, flatbrød og potetsalat
        Inneholder :  Hvete, melk, egg
        Kr. 245,-
        Øl anbefaling : Hammonds Pils
        Inneholder : Bygg

      • Hjemmelagde Elgburger
        Serveres med rellish, bryggeriets spesialdressing og potetbåter
        Inneholder : Hvete, melk, soya, sennep, egg
        Kr. 195,-
        Øl anbefalinger : Wieses ale, Bokk øl
        Inneholder : Bygg

      • Kjøkkensjefens Viltgryte
        Servert med friske grønnsaker, solørpoteter,
        tyttebær og flatbrød.
        Inneholder : Melk, hvete
        Kr. 245,-
        Øl anbefaling : Wieses Ale, Bokk øl
        Inneholder : Bygg

      • Hjortebiff
        Serveres med friske grønnsaker, ovnsbakte urtepoteter,
        rødvinsjy og tyttebærsyltetøy.
        Inneholder : Sulfitt
        Kr. 310,-
        Øl anbefaling : Wieses Ale, Bokk øl
        Inneholder : Bygg

Barneretter

      • Pannekaker
        Servert med blåbærsyltetøy og sukker.
        Inneholder : Hvete, melk
        Kr.  65,-

      • Sprøbakt Torsk
        Servert med chips og remulade.
        Inneholder : Hvete, egg, fisk, egg
        Kr.  70,-

      • Wienerpølser fra Annies pølsemakeri
        Serveres med hjemmelaget potetmos.
        Inneholder : Melk
        Kr.  75,-

Småretter og snacks

      • Gudbrandsdal Snackskurv
        Diverse lokal spekemat og ost som serveres med rømme og flatbrød.
        Inneholder :  Hvete, melk
        Kr. 165,-
        Øl anbefaling : Hammonds Pils
        Inneholder : Bygg

      • Dagens suppe
        Serveres med bryggeriets meskbrød.
        Inneholder : Hvete, bygg
        Kr. 95,-

      • Kylling snackskurv
        Kyllingvinger servert med chips og dipp.
        Inneholder : Hvete, sennep, soya
        Kr. 160,-

      • Ølpølse fra Annies pølsemakeri
        Serveres med seterrømme og flatbrød
        Inneholder : Hvete, melk
        kr. 60,-

      • Ølpølse
        Enkel, hel pølse
        Inneholder : Melk
        Kr. 35,-

      • Peanøtter / Chilinøtter
        Inneholder : Peanøtter, hvete
        Kr. 30,-

Dessertmeny

    • Sjokoladefondant med bringebærsorbet
      og vår hjemmelagde akevittis
      Inneholder : Hvete, melk
      Kr. 95,-
      Øl anbefaling : Bues Stout
      Inneholder : Bygg

    • Creme Brulee med  friske bær
      Inneholder :  Melk, egg
      Kr. 90,-
      Øl anbefaling : Wieses Ale
      Inneholder : Bygg

    • Iskomposisjon
      Tre kuler is / sorbett med sjokoladesaus og bær
      Inneholder : Melk
      Kr. 70,-
      Øl anbefaling : Bues Stout
      Inneholder : Bygg

Våre retter er så langt det er mulig basert på "kortreist" mat fra regionale småskalaprodusenter. 

Hva skjer

les mer

Lørdag 16. desember kl. 19.00

Akevittvenner og Bryggerivenner inviteres til julebord!

Tirsdag 26. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2017 2. juledag - Erik Harstad & So What
Inngang kr. 200,00

Onsdag 27. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2017 3. juledag - Sidetrack
Inngang kr. 200,00

Lørdag 06. januar kl. 21.00

Trond Granlund Band
Inngang kr. 250

Lørdag 13. januar kl. 15.00

LARSEN'S LAST CHANCE på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 27. januar kl. 1500

Knut Eides Blues Explosion på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 16. mars kl. 21.00

The Irish Vikings - vi feirer St.Patrick's Day.
Inngang kr. 200