Lillehammer Bryggeri

Matfilosofi

Lillehammer Bryggeri er opptatt av mat, smak og råvarer som en viktig del av vår kulturarv  og identitet. Dette i tråd med vårt verdigrunnlag og filosofi også gjeldende for egen  ølproduksjon
Vi ønsker å styrke lokal produksjon av mat og drikke i Lillehammerregionen og Gudbrandsdalen. Dette kan skje ved formidling av kunnskap om produktenes historie og at de brukes i våre menyer. Vi håper dette kan føre til ytterligere satsning på lokal produksjon  av mat og drikke og at gamle tradisjoner kan føre til utvikling av nye og spennende lokale produkter. Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet så langt dette er mulig. Lillehammer Bryggeri var derfor en av initiativtakerne til Gudbrandsdalsmat, en organisasjon som profilerer og selger mat fra Gudbransdalen.
Se www.gudbrandsdalsmat.no for mer informasjon.
En god matopplevelse handler om smak, nytelse og kvalitet. Lillehammer Bryggeri er inspirert av filosofien om slow-food som handler om å dyrke de enkle gledene ved god mat i godt selskap. Slow food kobler matgleden med en forpliktelse ovenfor dyr, natur og mennesker. Vi kombinerer dette også gjerne med gode kulturelle opplevelser i form av historiefortelling og konserter.
Man kan ikke leve godt, elske godt eller sove godt uten å spise og drikke godt.”
Virginia Woolf

Hjertelig velkommen til Lillehammer Bryggeri!

Hva skjer

les mer

Lørdag 29.juli kl. 15.00

Kurt Slevigen Band feat. Kent Erik Thorvaldsen på Eftasbluesen.
Inngang kr. 100

Lørdag 19. august kl. 15.00

T-Bear & The Dukes of Rhythm på Eftasbluesen
Inngang kr. 100,00

Lørdag 02. September kl. 15.00

Stein Stokke & The Engine på Eftasbluesen.
Inngang kr. 100

Lørdag 09. september kl. 15.00

BokkeReidars Bluesband på Eftasbluesen
Inngang kr. 100

Lørdag 16. september kl. 15.00

Lars Martin Myhre m/mestergitarist Perry Stenbäck (S) på turné i September

Lørdag 04. november kl. 15.00

Amund Maarud og Ove Røsbak på Eftasbluesen

Fredag 24. november kl. 22.00

Lisa Lystam Family Band
Inngang kr. 200