Lillehammer Bryggeri

Matfilosofi

Lillehammer Bryggeri er opptatt av mat, smak og råvarer som en viktig del av vår kulturarv  og identitet. Dette i tråd med vårt verdigrunnlag og filosofi også gjeldende for egen  ølproduksjon
Vi ønsker å styrke lokal produksjon av mat og drikke i Lillehammerregionen og Gudbrandsdalen. Dette kan skje ved formidling av kunnskap om produktenes historie og at de brukes i våre menyer. Vi håper dette kan føre til ytterligere satsning på lokal produksjon  av mat og drikke og at gamle tradisjoner kan føre til utvikling av nye og spennende lokale produkter. Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet så langt dette er mulig. Lillehammer Bryggeri var derfor en av initiativtakerne til Gudbrandsdalsmat, en organisasjon som profilerer og selger mat fra Gudbransdalen.
Se www.gudbrandsdalsmat.no for mer informasjon.
En god matopplevelse handler om smak, nytelse og kvalitet. Lillehammer Bryggeri er inspirert av filosofien om slow-food som handler om å dyrke de enkle gledene ved god mat i godt selskap. Slow food kobler matgleden med en forpliktelse ovenfor dyr, natur og mennesker. Vi kombinerer dette også gjerne med gode kulturelle opplevelser i form av historiefortelling og konserter.
Man kan ikke leve godt, elske godt eller sove godt uten å spise og drikke godt.”
Virginia Woolf

Hjertelig velkommen til Lillehammer Bryggeri!

Hva skjer

les mer

Lørdag 20. januar kl. 19.00

Velkommen til en kveld
med Bache-Gabrielsen Norge
Kr. 400 pr. person inkl. foredrag og seks smaksprøver

Lørdag 27. januar kl. 1500

Knut Eides Blues Explosion på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 10. februar kl. 15.00

Jan Arild Sørnes på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 16. mars kl. 21.00

The Irish Vikings - vi feirer St.Patrick's Day.
Inngang kr. 200

Palmelørdag 24 mars kl. 16.00

I tradisjonens tro blir det blues på palmelørdag
Inngang kr. 200

Fredag 13. april kl. 22.00

Reidar Larsen - mr.Blues til Bryggeriet
Inngang kr. 300