Lillehammer Bryggeri

Lørdag 19. mai kl. 15.00

Lillehammer Bryggeri lovet vårt glade og trofaste publikum etter konserten med Maarud/Røsbak 4 november i fjor at vi skulle prøve å få Maarud tilbake med band på utescena til sommer'n.

Dette er nå en realitet. Amund Maarud på Eftasbluesen åpner sesongen for utescena den 19. mai.

Spellemannprisvinner Amund Maarud er en av landets mest kjente og erfarne gitarister.

Han har drevet mye med blues og bluesrelatert rock, men har de siste årene beveget seg langt utenfor disse grensene og opptrådt med folk som Lars Saabye Christensen, Jace Everett, Toralv Maurstad, Stein Torleif Bjella, KORK, duoen Morudes og bandet The Amgala Temple.

I tillegg har han gjort et stort antall solokonserter med sine akustiske og elektriske gitarer.

Han mottok Tono´s komponistpris Edvardprisen i 2016 og det samme året mottok han Notoddens Bluespris.

Han har turnert i store deler av verden med sin musikk gjennom 20 år, deriblant Kambodsja, USA, Russland, England, Tyskland, Nederland og Sør Korea. Amund er mannen bak norsk nublues gjennom sine mange og nysgjerrige sjangerblandinger.

«Ingen synger blues som denne mannen», skrev Dagbladet i sin anmeldelse av albumet «Dirt».

Med seg på scenen har han den prisvinnende multiinstrumentalisten Lars Horntvedt, kjent fra Jaga Jazzist, A-ha, The National Bank og
utallige musikalske sammenhenger gjennom de siste tiårene. Horntvedt spiller primært bass i denne trioen, men farger også lydbildet med forskjellige instrumenter.

På trommer og perkusjon finner vi Henrik Maarud, som også er produsent og deleier i brødrenes Snaxville Recordings. Henrik og Amund har delt denne musikalske reisen på 20 år og opptrådt på klubber og festivaler over store deler av verden.

Henrik har spilt på, og mikset Amunds soloalbum og er også den andre delen av den hardtslående duoen Morudes som slapp plate i 2016.

Amunds trio kommer til å fremføre et utvalg av Amunds langslugne låtkatalog samt noen smakebiter fra det nye albumet som er på innspillingsstadiet og skal slippes høsten 2018.

Gled dere til en konsert med energi, samspillglede og spontanitet.

Billetter kr. 200,00

Forhåndsbestilling:

post@lillehammerbryggeri.no/ 95019108