Lillehammer Bryggeri

Meny

      • Ovnsbakt Fjellørret
        Serveres med tradisjonell agurksalat,
        solørpoteter og rømmesaus.
        Inneholder : Fisk og melk
        Kr. 275,-

      • Helstekt Flankestek av storfe
        Smakfult kjøttstykke fra lokalt storfe.
        Serveres med friske rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og timian / peppersjy
        Inneholder : Melk.
        Kr. 295.-
      • Bratwurst fra Annies pølsemakeri
        Serveres med sauerkraut  og røstipoteter
        Inneholder: Egg, melk, sennep
        Kr. 195,-


      • Ølmarinerte Svinekjaker
        Servert med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos.
        Inneholder : Hvete, melk
        Kr. 215,-

      • Bryggeriets spekemattallerken
        Lokal  spekemat og ost fra småskala produsenter i  Gudbrandsdalen.
        Serveres med rømme, flatbrød og potetsalat
        Inneholder :  Hvete, melk, egg
        Kr. 295,-

      • Hjemmelagde Elgburger
        Serveres med rellish, bryggeriets spesialdressing og potetbåter
        Inneholder : Hvete, melk, soya, sennep, egg
        Kr. 195,-

      • Kjøkkensjefens Viltgryte
        Servert med friske grønnsaker, solørpoteter,
        tyttebær og flatbrød.
        Inneholder : Melk, hvete
        Kr. 255,-

      • Hjortebiff
        Serveres med friske grønnsaker, ovnsbakte urtepoteter,
        rødvinsjy og tyttebærsyltetøy.
        Inneholder : Sulfitt
        Kr. 365,-

      • Vegitarlasagne
        Servert med frisk salat og røstipotet
        Inneholder : Hvete, egg, melk, selleri
        Kr, 185,-

      • Vegitarburger
        Servert i brød med salat og båtpoteter
        Inneholder : Soya, hvete
        Kr. 185,-

Barneretter

      • Pannekaker
        Servert med blåbærsyltetøy og sukker.
        Inneholder : Hvete, melk
        Kr.  65,-

      • Wienerpølser fra Annies pølsemakeri
        Serveres med hjemmelaget potetmos.
        Inneholder : Melk
        Kr.  75,-

Småretter og snacks

      • Kylling snackskurv
        Kyllingvinger servert med chips og dipp.
        Inneholder : Hvete, sennep, soya
        Kr. 185,-

      • Ølpølse fra Annies pølsemakeri
        Serveres med seterrømme og flatbrød
        Inneholder : Hvete, melk
        kr. 75,-

      • Ølpølse
        Enkel, hel pølse
        Inneholder : Melk
        Kr. 45,-

      • Peanøtter / Chilinøtter
        Inneholder : Peanøtter, hvete
        Kr. 30,-

Dessertmeny

    • Sjokoladefondant med bringebærsorbet
      og vår hjemmelagde akevittis
      Inneholder : Hvete, melk
      Kr. 100,-

    • Creme Brulee med  friske bær
      Inneholder :  Melk, egg
      Kr. 95,-

    • Iskomposisjon
      Tre kuler is / sorbett med sjokoladesaus og bær
      Inneholder : Melk
      Kr. 75,-

Våre retter er så langt det er mulig basert på "kortreist" mat fra regionale småskalaprodusenter. 

Hva skjer

les mer

Fredag 23. februar kl. 21.00

The BigBlue
Inngang kr. 200

Lørdag 10. mars kl. 15.00

Palle Wagnberg Trio på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Fredag 16. mars kl. 21.00

The Irish Vikings - vi feirer St.Patrick's Day.
Inngang kr. 200

Palmelørdag 24 mars kl. 14.30 - 16.30

NB! Endring på vår tradisjonelle Palmeblues!
Konserten legges til "Blues på by'n" som er en del av Lillehammer Bluesweekend.
Fri inngang

Fredag 13. april kl. 22.00

Reidar Larsen - mr.Blues til Bryggeriet
Inngang kr. 300

Lørdag 19. mai kl. 15.00

Amund Maarud på Eftasbluesen
Inngang. kr 200

Lørdag 02. juni kl. 15.00

Powersection på Eftasbluesen - utescena
Inngang kr. 200,-